February 22, 2014

1. Rész

Sziasztok!
Hoztam az első teljes részt a German Godfatherből. Kövekező rész pedig a Dirty Gamesből lesz :) 
Szép hétvégét !!



Lily Schiller fáradtan lépett ki a hatalmas cég ajtaján. Egy újabb reklámanyagon dolgoztak és a prezentáció késő órákig tartott. Ráadásul baromira unta az egészet, csak is azért volt a cégnél, mert az apja azt akarta és pont. Lassan éjfél volt és semmi kedve nem volt még hazamenni. Sétálgatni akart és átgondolni,hogy 24 évesen mit is szeretne elérni az életében. Talán tanulni vagy valami hasznos dologgal foglalkozni, gyereket szülni és egy hatalmas, boldog családot. Igen , ezt biztosan nagyon szerette volna. Egy férfit aki a támasza lenne egész életében, akit szeret minden feltétel nélkül és akinek boldogan szülne gyereket. Apró mosolyra húzta rózsaszín ajkait, igen egy családot nagyon nagyon szeretne már. Vagy legalább a szóban forgó férfi igazán besétálhatna már az életében , mert a cégnél tevékenykedő öltönyös buzgómócsing férfiak nem igazán nyerték el a tetszését, akikkel egy randevú is úgy néz ki,mint egy üzleti vacsora. 


Miközben ezen gondolkozott már olyan helyen sétálgatott ahol életében nem járt még. A multicég amúgy is a külvárosban van majdnem, de ez a városrész még számára is ismeretlen volt. Kihalt, üres, fakó, rongált és hogy még ijesztőbb legyen így éjszaka, az elba egyik elágazása is mellette csörgedezett. Lily érzékszervei kiéleződtek a hirtelen jött félelemtől és egy aprócska ág reccsenése is a frászt hozta rá. Egy hatalmas fordulatot vett és elindult visszafelé,hogy taxit hívjon egy olyan helyre aminek esetleg a nevét is tudja mikor éles fékcsikorgások és hangos motorhangok vették őt körül. Ijedten kapkodta a fejét és mikor meglátta,hogy 4-5 hatalmas, fekete autó veszi őt körül, lepergett előtte az élete. Gyorsan kapkodta a lábait az út szélére és sietősen folytatta útját, de 2 autó szorosan a nyomában volt. Játszottak vele, ijesztgették, ráhúzták a motort. Lily hátrapillantott és csak azt látta,hogy az autó szorosan mögötte megy. A lámpái kivetítették a lány árnyékát a betonra. Aztán egy hatalmas lövés, ordibálás, a többi 3 autó a nyomukba szegődött, a hátsó autót leszorították az első ami szorosan a lány mögött haladt, pedig kitört üveggel haladt volna tovább, de valakit az autóban eltalált egy golyó így  élesen jobbra rántotta a kormányt majd mikor elhagyták már a lányt , egy férfi hajolt ki az autóból és jó párszor felé próbált célozni. 

Lily remegő lábakkal csuklott össze, összekuporodott mintha ezzel megtudná magát védeni, ha eltalálná őt egy golyó de abban a pillanatban az egyik autó befarolt elé így annak az oldalát találta el az egyik golyó. Minden bizonnyal golyóálló volt mivel nemes egyszerűséggel lepattant róla, minimális karcolást hagyva maga után. A másik két  autó már elhagyta a helyszínt de Lily továbbra se mozdult. Nem tudta,hogy mi fog történni, mit tesznek vele így csak összekuporodva sírt az ijedségtől. A nadrágja kiszakadt, a sóder felhorzsolta a tenyerét és úgy remegett , hogy alig bírta tartani magát a tenyerein. Annyit hallott,hogy valakik kinyitják az ajtót majd becsapják maguk után. Léptek zajai vették őt körbe minden oldalról majd megálltak körülötte 
 -    állj fel, hallod te lány?! Állj fel – egy parancsoló hang szólt rá majd megrántotta picit karját
Lily engedelmesen felállt , lehajtott fejjel. Összekulcsolta maga előtt kezeit,hogy ne remegjen látványosan.
-    Mi a neved? - szólt rá egy másik férfi
-    Lily... - nyögte ki rekedten
-    tessék???
-    Lily...Lily Schiller – suttogta maga elé
-    Schiller...mint a Schiller részvénytársaság a tőzsdénél ? - kérdezte meg gyanakvó hangon a másik
-    igen... ha az apám miatt akarnak engem
-    fogd már be, csak egy kérdés volt. Hé főnök – Lily ekkor emelte fel először a fejét. Fekete öltönyben, legalábbis zakóban álló férfiak vették őt körül. Ijesztőek magasak és edzettek voltak. - a lány Frank Schiller lánya – szólt oda a hatalmas, fekete range rover hátsó ablaka felé ami résnyire levolt húzva, de több belátást nem engedett. Bizonyára valami jelet kaphatott mert felkapta a lány karját, majd elvitte az autó elé lökte ami befarolt elé,mielőtt lelőhették volna. 


Kinyitották előtte az ajtót és mielőtt megmozdulhatott volna, az egyik férfi belökte őt a hátsó ülésre. Lily remegve próbálta összeszedni magát. Akkor vette észre,hogy valaki mellette ül. Sötét ruha volt rajta is, egyedül a cipője volt fehér. De sokkal lazább öltözékben volt,mint az előbb látott férfiak. Egy fekete kapucnis pulcsi ölelte át kidolgozott felsőtestét aminek a kapucni része arcába lógott. Fekete bőrdzseki volt felette, és ijesztő lazasággal bámult ki az ablakon. Lassan fordult meg és nézett a lányra.
-    Megsérültél ? - hangja nyugodt volt és volt benne valami iszonyatosan fura a lány számára.
-    Nem...nem, jól vagyok – válaszolt engedelmesen hiszen még mindig nem tudhatta mi vár rá
-    láttad,hogy kik ültek a másik autóban?
-    Nem
-    senkit?
-    Senkit...
-    te lennél Lily Schiller... - ezt olyan hangon mondta,mint aki nem akarja elhinni
-    kérem... ne bántson – Lily szemeit ismét ellepték a könnyek és könyörögve nézett a férfire. Bár nem tudta ki ő, mit akar de úgy érezte,hogy nem kell tőle félnie
-    mondd meg hol laksz, elviszünk máskor pedig... ne gyere erre a környékre , Liliana Schiller – mélyen a lány szemeibe nézett amitől ő teljesen megnyugodott. A férfi lazán felmutatta 2 ujját jelzésként majd abban a pillanatban nyílt az ajtó a lány oldalán és a 3 férfi megint ott állt
-    Sam, vigyétek haza a lányt, ha gond van szóljatok Markuseknak.
-    Rendben főnök – bólintott a férfi majd jobban kitárta a lány előtt az ajtót. Lily kiszállt de visszafordult
-    téged hogy hívnak ?  - nézett a titokzatos megmentőjére akit eddig csak főnökként említettek. Hallotta,hogy mögötte álló alak szólásra nyitná a száját de a férfinek csak elég volt ránéznie és ő csendben maradt.
-    Tom, Tom Kaulitz – az ajtó ezután becsapódott előtte és az autó eltűnt.

No comments:

Post a Comment