February 20, 2014

what is it..?

Sziasztok !
Megígértem a chatben,hogy hozok nektek egy kis meglepit és itt is van :) Nem tudom,hogy mi lesz ebből, egy komplett sztori esetleg csak pár részes valami, de ez a téma mindig is érdekelt és egy délután csak úgy elkezdtem írni. Ezek csak néhány apró részletek az első részből, ha érdekel titeket bővebben akkor írjátok meg nekem és tőletek függ,hogy mi sül ki belőle :)
Szép estét :)




A multicég amúgy is a külvárosban van majdnem, de ez a városrész még számára is ismeretlen volt. Kihalt, üres, fakó, rongált és hogy még ijesztőbb legyen így éjszaka, az elba egyik elágazása is mellette csörgedezett.


Lily hátrapillantott és csak azt látta,hogy az autó szorosan mögötte megy. A lámpái kivetítették a lány árnyékát a betonra.


A nadrágja kiszakadt, a sóder felhorzsolta a tenyerét és úgy remegett , hogy alig bírta tartani magát a tenyerein. Annyit hallott,hogy valakik kinyitják az ajtót majd becsapják maguk után


-    Mi a neved? - szólt rá egy másik férfi
-    Lily... - nyögte ki rekedten
-    tessék???
-    Lily...Lily Schiller – suttogta maga elé



Fekete öltönyben, legalábbis zakóban álló férfiak vették őt körül. Ijesztőek magasak és edzettek voltak. - a lány Frank Schiller lánya – szólt oda a hatalmas, fekete range rover hátsó ablaka felé ami résnyire levolt húzva, de több belátást nem engedett.


-    Megsérültél ? - hangja nyugodt volt és volt benne valami iszonyatosan fura a lány számára.
-    Nem...nem, jól vagyok – válaszolt engedelmesen hiszen még mindig nem tudhatta mi vár rá
-    láttad,hogy kik ültek a másik autóban?
-    Nem
-    senkit?
-    Senkit...



-    Tom, Tom Kaulitz – az ajtó ezután becsapódott előtte és az autó eltűnt.

No comments:

Post a Comment